Golf igrišče Ptuj je odprto od 15.2.2023   fb icon 250px    ins icon 250px  

triglav logo mali

az projekt AJM logo dr best Golf Club Ptuj hit rcHlebcek logo igrisce ptuj logotipMarksIBC lumar sgd
galerija mediklin  sintal vila kioti logo
 

zastava golf ptuj 1Spoštovane golfistke, spoštovani golfisti, ljubitelji golf igrišča Ptuj, naj vam predstavimo nekaj novosti na našem golf igrišču v letu 2023.

Golf igrišče je v začetku leta 2023 prevzela družina Šegula iz Ptuja in ga s tem rešila pred propadom. Stvari so se lotili resno, odgovorno in profesionalno, že v tem letu bo na igrišču poskrbljeno za kar nekaj novosti in izboljšav.

Vodenje družbe je prevzel Marko Štirn, ki je pred tem vodil golf igrišče Diners Ljubljana in zadnja tri leta golf igrišče Arboretum.

Golf igrišče Ptuj je bilo ob prevzemu na vseh nivojih v izjemno slabem stanju, tako bo ena od prvih nalog nove ekipe, da se posveti ureditvi greenov, odbijališč, fairwajev in okolice igrišča, da se na območju celotnega igrišča pospravi vsa podrta drevesa in veje, da se ustrezno razširi landing cone, da se uredi peščene ovire in iz njih odstrani nepotrebne in moteče elemente.

Igrišče mora zopet postati igralno, tako da bo igralcem nudilo čim več užitkov in dobrih rezultatov. Velik poudarek bo na dobrem počutju vseh obiskovalcev tako na golf igrišču kot tudi izven.

Veliko pozornosti in dela bo v letu 2023 usmerjeno v vzdrževanje igrišča, trajnostni razvoj, organizacijo družabnih in sponzorskih turnirjev, spoštovanju etike in pravil na igrišču.

Eden od pomembnih ciljev v letu 2023 bo na igrišču vzpostaviti red, ki ga vsi tako pogrešamo, poudarek bo predvsem na:

  • obvezni rezervaciji štartnih časov

  • obveznem obisku recepcije pred začetkom vsake igre

  • združevanju flightov in skupin

  • popravljanju divitov in pichmarkov na zelenicah ter grabljenje peščenih ovir

  • prepovedi preskakovanja igralcev iz luknje na luknjo

  • osnovnemu kodeksu glede obnašanja in oblačenja na golf igrišču

Golf igrišče bo izdatno podprlo razvoj mladinskega golfa in omogočilo mladim golfistom igranje po sprejemljivih cenah. V prilogi vam pošiljamo cenik za leto 2023. Cene dnevnih in letnih kart so prilagojene razmeram v Sloveniji.

Igrišče bo tesno sodelovalo z golf klubom Ptuj in ostalimi pridruženimi klubi iz regije, prenovila se bo celostna podoba igrišča, dodelal se bo znak golf igrišča Ptuj, uredila se bo spletna stran.

 

V aprilu bomo pričeli s serijo družabnih sredinih turnirjev, turnirji bodo na sporedu vsako sredo od začetka aprila do konca septembra, potekali bodo v soorganizaciji z golf klubom Ptuj. Vsak turnir bo imel svojega pokrovitelja, zato vas vabimo k sodelovanju, zagotovite si svoj termin. Obveznost posameznega pokrovitelja je izključno ta, da zagotovi 15 nagrad, turnir lahko izkoristi za promocijo svojih produktov in blagovne znamke. Turnirji bodo družabne narave, skupine boste lahko sestavljali sami, štartati bo mogoče v dopoldanskem in popoldanskem času, na koncu vsakega turnirja sledi razglasitev rezultatov s podelitvijo in žrebom nagrad. Na koncu leta bomo za vse udeležence turnirjev izžrebali bogate nagrade kot je letna karta 2024 in ostale lepe nagrade.

Naša želja je, da bi na Ptuj zopet vrnili močne in odmevne turnirje, ki bodo dobro obiskani.

Zelo veseli bomo tudi vaših predlogov.

Ekipa golf igrišča Ptuj