triglav logo mali

az projekt AJM logo dr best Golf Club Ptuj hit rcHlebcek logo igrisce ptuj logotipMarksIBC lumar sgd
galerija mediklin  sintal vila kioti logo vz logo cmyk 1
 

Predstavitev

Golf-Club-Ptuj_100Golf klub Ptuj
Mlinska cesta 13
2250 Ptuj

TEL.: 02/ 788-91 10
FAX: 02/ 788- 91 11

E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Lokacija:

Podatki o podjetju

GOLF IGRIŠČE PTUJ

GOLF INVEST D.O.O.
MLINSKA CESTA 13
2250 PTUJ

M: + 386 (0) 41 791 065 (recepcija)
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TRR: 04202-0000576408
ID za DDV: SI15634795

Zaposleni na golf igrišču Obratovalni čas igrišča in vadišča
  • Marko Štirn - direktor
  • Sabina Berke - recepcija
  • Nejc Pešec - recepcija
  • Nik Ivančič - recepcija
  • Franc Korenjak - vzdrževalec zelenih površin
  • Miran Klaneček - vzdrževalec zelenih površin
  • Andrej Peršuh - vzdrževalec zelenih površin
  • Nejc Janžekovič - vzdrževalec zelenih površin
Golf igrišče Ptuj obratuje od 15.februarja do 1.decembra 
 

Odpiralni čas igrišča in vadišča: 

od 8:00 ure do 19:00 ure
 
V obdobju od 15. junij do 15. september:
 
pon. - pet. od 8:00 ure do 20:00 ure
sob.,ned. in prazniki od 7:00 ure do 20:00 ure

Golf igrišče Ptuj, se nahaja v neposredni bližini Term Ptuj na Mlinski cesti 13. Če prihajate iz Mariborske strani se peljete proti centru mesta in v prvem križišču pred Dravskim mostom ( pri Mercatorju) zavijete levo, ter sledite smerokazom GOLF in TERME.

Pri piceriji Beli vitez zopet zavijete levo in se peljete 500m naravnost do parkirišča za obiskovalce golf igrišča Ptuj, ki je na levi strani. Golf hiša, ki je zgrajena iz stekla in aluminija, se nahaja 30m naprej.

V primeru, da se pripeljete iz Ormoške strani se peljete preko Dravskega mosta in v naslednjem križišču zavijete desno, ter sledite smerokazom GOLF in TERME. Pri piceriji Beli Vitez zavijete levo in se peljete 500m naravnost.

Lokacija igrišča:

Vljudno vabljeni

prva_stranPtujsko igrišče je omogočilo razcvet golfske igre na štajerskem področju. Razprostira se na območju pod ptujskim gradom in tako daje vtis prelepo urejenega grajskega vrta. Ptujčani so se navadili na življenje ob vodi, saj je bila reka Drava vedno pomemben del Ptuja. Včasih je omogočala gospodarsko dejavnost, danes se počasi uveljavlja predvsem v športnem smislu.

Podobno je voda zaznamovala tudi ptujsko igrišče, ki po količini vodnih ovir sodi v sam vrh med slovenskimi igrišči. Igralci so si posebej zapomnili 14. luknjo s spektakularnim udarcem na otok. Na igrišču boste deležni vseh najbolj vznemirljivih elementov golfske igre.

golfigrisceptujIzbirate lahko med številnimi taktikami in po potrebi napadete za dosego boljšega rezultata. Morda se bo izšlo, nikoli se ne ve. Prav zato se tako radi vračamo na ptujsko igrišče. Še najlepše je takrat, ko se zaslepljeni od golfa srečate še s katerim od številnih prebivalcev našega igrišča; na številne leteče prebivalce vas opozarjajo table ob udarjališčih, razen teh pa boste redno opazili kakšnega zajca, srno ali ribe, ki v potoku čakajo na vašo žogico.

Igrišče sestavlja 18 lukenj. Ob zelo sodobno zasnovanih klubskih prostorih iz stekla in aluminija se razprostira še vadišče za vadbo dolgih in kratkih udarcev. Ponosni smo tudi na številne nagrade za ureditev in vzdrževanje igrišča. Prepričani smo, da bo le kakovostno igrišče prispevalo k dobri igri in odličnemu počutju naših gostov.