prva_stranPtujsko igrišče je omogočilo razcvet golfske igre na štajerskem področju. Razprostira se na območju pod ptujskim gradom in tako daje vtis prelepo urejenega grajskega vrta. Ptujčani so se navadili na življenje ob vodi, saj je bila reka Drava vedno pomemben del Ptuja. Včasih je omogočala gospodarsko dejavnost, danes se počasi uveljavlja predvsem v športnem smislu.

Podobno je voda zaznamovala tudi ptujsko igrišče, ki po količini vodnih ovir sodi v sam vrh med slovenskimi igrišči. Igralci so si posebej zapomnili 14. luknjo s spektakularnim udarcem na otok. Na igrišču boste deležni vseh najbolj vznemirljivih elementov golfske igre.

golfigrisceptujIzbirate lahko med številnimi taktikami in po potrebi napadete za dosego boljšega rezultata. Morda se bo izšlo, nikoli se ne ve. Prav zato se tako radi vračamo na ptujsko igrišče. Še najlepše je takrat, ko se zaslepljeni od golfa srečate še s katerim od številnih prebivalcev našega igrišča; na številne leteče prebivalce vas opozarjajo table ob udarjališčih, razen teh pa boste redno opazili kakšnega zajca, srno ali ribe, ki v potoku čakajo na vašo žogico.

Igrišče sestavlja 18 lukenj. Ob zelo sodobno zasnovanih klubskih prostorih iz stekla in aluminija se razprostira še vadišče za vadbo dolgih in kratkih udarcev. Ponosni smo tudi na številne nagrade za ureditev in vzdrževanje igrišča. Prepričani smo, da bo le kakovostno igrišče prispevalo k dobri igri in odličnemu počutju naših gostov.

Golf Schule

solagolfa

Registrieren Sie Sich